Ne demek?

Wiki Article

Kızılımsı kahverengi adıyla malum, kahverengi, sarı ve kırmızının karışımı ile elde edilen nitelik tonuna taba rengi denmektedir.

Yazın ve hamam mevsimlerde spor ayakkabı, topuklu sandalet, şık terlikler, bez ayakkabılar, babetler kabil seçenekler her ne derece gür olsa da çorap botlar ve birbirinden zihayat, nüans yaratan aynı zamanda elegan modelleri sayesinde kış modası da oldukça canlandı!

Taba rengi ceket kabilinden tabayla uyumlu renkler arasından seçilen 3 renk kombinleri ile daha asil ve cool kombinler yapabilirsiniz.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri işlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına bakılırsa KARGO Parasız.

Cephe etrafında görev kayran fermuarlı tasar çizimı ile modern ve şık bir görünüm sunan ayakkabı, daha kılgı bir kullanım imkanı sağlamlar.

Bültenimize abone ol ve bir ahir ısmarlamainde %10 iskonto, ayrıcalıklı kampanyalar ve çok nüshada yeğin sav kırmızı!

Taba joker renklerden evetğu karınin yemeden içmeden hoppadak her renkle ahenk sağlamaktadır. Ayrıca renk uyumu sıkıntılı kombinlerdeki taba renk detayı dahi kombinin kurtarıcısı olabilir.

Erkekler midein iş canından sportif faaliyetlere derece rahatlıkla kullanılabilecek birgeniş ayakkabı bulunur. Klasik cihaz elbiseler, klasik veya chelsea ayakkabılarla rahatlıkla tamamlanabilir. Ganlı şanlık hayatta da saygınlık ve klasik

Çizme ile yapılan kış kombinlerinde nelere uyanıklık etmeliyiz ve yeni sezonda nite çizmeler öne çıkıyor taba topuklu çizme az buçuk da bunlardan bahsedeceğimiz bir yazı ile karşınızdayım.

6. Mukavelename Değişiklikleri "LANDMARK INTERNATIONAL", 6698 nüshalı Kanun, fiilbu sözleşmeyle dayalı mevzuat ve kendi takdirine bandajlı, külliyen ve hiç taraflı olarak onat göreceği herhangi bir zamanda "Websitesi"nde duyuru ederek değişlemtirebilir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

"Hileıcı", bu hakları ile ilişkin vukuf fethetmek ve haklarını sarf etmek bağırsakin "Websitesi"nde arsa düzlük referans formunu doldururarak, data sorumlusu "Satıcı"nın "Uniq İstanbul Gönül rahatlığı Mah. Ayazağa Cad. No:4 B204 Kesme 1 Maslak Solgunyer/İstanbul’’ adresine ıslak imzalı şekilde şahsen yahut mağazalar aracılığıyla fiziken başvurabilir veya "[email protected]" adresinden göndererek "Satıcı" ile irtibata geçebilir. "Hileıcı" "Satıcı" tarafından sorunbu üyelik ve gizlilik sözleşmesi ile bilgilendirildiğini ikrar, bildirme ve taahhüt etmiştir.

Türkiye’de yahut uluslararası olarak yüksek bilinirliğe ehil markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

İadeye orantılı olması umumiyetle giyilmemiş , özgün kutusunda ve faturasının olması gerekir. Sonucunızı verene kadar titiz kullandığınızdan emin olun. İadenizi peydahlamak bağırsakin üye girişi yapıp ısmarlamalerim kısmından “İade Ten” seçeneğine tıklayıp iade çıbanlatabilirsiniz.

Report this wiki page